Aproximativ 12.000 de poliţişti mobilizaţi la Moscova, la sosirea flăcării olimpice

Aproximativ 12.000 de poliţişti vor fi mobilizaţi, în perioada 6-8 octombrie, la Moscova, unde va sosi flacăra olimpică pentru JO de la Soci, în contextul în care Amnesty International a lansat o campanie mondială împotriva încălcării drepturilor omului în Rusia.

85 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 12.000 de poliţişti mobilizaţi la Moscova, la sosirea flăcării olimpice

Aproximativ 12.000 de poliţişti mobilizaţi la Moscova, la sosirea flăcării olimpice (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Aproximativ 12.000 de poliţişti, militari ce ţin de Ministerul de Interne şi voluntari, vor fi mobilizaţi pentru ordinea publică şi securitatea cetăţenilor pe parcursul flăcării olimpice în Moscova", se arată într-un comunicat al poliţiei.

Conform cotidianului Izvestia, pe lângă miile de poliţişti, vor fi mobilizaţi pentru eveniment aproximativ 6.000 de agenţi de securitate.

Sosirea flăcării olimpice la Moscova din Grecia, unde a fost aprinsă la 29 septembrie, este prevăzută pentru duminică după-amiază.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici