Aproximativ 9.000 de bilete vândute în prima zi pentru meciul Steaua-Schalke 04

Aproximativ 9.000 de fani ai Stelei Bucureşti şi-au achiziţionat bilete la partida cu Schalke 04, din grupa J a Ligii Europa, în prima zi în care aceastea au fost scoase la vânzare.

139 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 9.000 de bilete vândute în prima zi pentru meciul Steaua-Schalke 04

Aproximativ 9.000 de bilete vândute în prima zi pentru meciul Steaua-Schalke 04 (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Suporterii formaţiei bucureştene au format cozi în zona caselor de bilete încă de la primele ore ale dimineţii de marţi, cu aproximativ 2-3 ore înainte de ora 10:00, cea anunţată de organizatori. Miercuri, casele vor fi deschise între orele 10:00 şi 17:00, urmând ca joi, în ziua partidei, orarul să fie între 10:00 şi 18:00. Preţurile unui tichet variază între 30 de lei (peluza I) şi 500 de lei (tribuna I, zona VIP).

Meciul dintre Steaua Bucureşti şi Schalke 04 se va disputa joi, de la ora 22:05, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca şi va fi transmis de Po TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici