Arbitrii Bogaciu, Savaniu şi Corpodean au ajuns la DNA Piteşti

Arbitrii Aurelian Bogaciu, Marcel Savaniu şi Sorin corpodean au ajuns, joi, la DNA Piteşti, unde vor fi audiaţi de procurori în dosarul în care au fost arestaţi Gheorghe Constantin, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), şi Cornel Penescu, finanţatorul FC Argeş.

92 afișări
Imaginea articolului Arbitrii Bogaciu, Savaniu şi Corpodean au ajuns la DNA Piteşti

Arbitrii Bogaciu, Savaniu şi Corpodean au ajuns la DNA Piteşti (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Arbitrul Aurelian Bogaciu a venit însoţit de un avocat. Întrebat de jurnalişti dacă are emoţii, Bogaciu a spus: "ca la un meci de fotbal".

Arbitrul Marcel Savaniu a venit însoţit de un avocat şi nu a făcut nicio declaraţie la intrarea în sediul DNA Piteşti

Arbitrul Sorin Corpodean a ajuns, joi, în jurul orei 12.00, la DNA Piteşti, şi le-a spus jurnaliştilor că a venit la DNA ca să dea "nişte răspunsuri".

Florin Doran, avocatul lui Bogaciu, a declarat, joi dimineaţă, că arbitrul Tiberiu Lajos nu se va prezenta la audieri la DNA, el trimiţând o cerere de amânare către procurorii DNA pe motiv că i-a murit tatăl.

Vicepreşedinţii CCA, Marcel Lică şi Nicolae Grigorescu, au anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că au primit o solicitare de la secretariatul FRF ca arbitrii Bogaciu, Corpodean, Lajos şi Savaniu să fie opriţi de la delegări, pentru că urmează să fie audiaţi de procurorii anticorupţie.

Dan şi Roşu nu vor mai fi delegaţi pentru că numele lor a fost vehiculat în mass-media că ar avea legătură cu scandalul de corupţie în care sunt implicaţi Cornel Penescu şi Gheorghe Constantin. Măsura ar fi menită să-i protejeze pe arbitri, potrivit oficialilor CCA.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici