Arbitrii meciurilor din Liga I, anunţaţi pe site-ul CCA cu maximum 48 de ore înainte

Preşedintele CCA, Vasile Avram, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că arbitrii din Liga I vor primi prin e-mail delegările cu o săptămână sau două înaintea meciurilor, însă componenţa brigăzilor va fi publicată pe site-ul oficial al comisiei cu maximum 48 de ore înainte, după modelul UEFA.

14 afișări
Imaginea articolului Arbitrii meciurilor din Liga I, anunţaţi pe site-ul CCA cu maximum 48 de ore înainte

Arbitrii meciurilor din Liga I, anunţaţi pe site-ul CCA cu maximum 48 de ore înainte (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Voi transmite din timp, cu o săptămână sau două înainte, prin e-mail arbitrilor şi arbitrilor asistenţi delegările, iar pe site-ul oficial vom prelua recomandările FIFA şi UEFA de a anunţa delegările cu 24 sau 48 de ore înaintea meciurilor", a spus Avram.

Iniţial, Avram declarase, marţi, într-o conferinţă de presă, că începând din retur delegările nu vor mai fi anunţate pe site-ul oficial al CCA. "Delegările de arbitri la Liga I vor fi făcute de o persoană, iar delegările observatorilor de către o altă persoană. La fel se va întâmpla şi la Liga a II-a şi a III-a. Din retur, delegările vor fi transmise doar pe e-mail, nu vor mai apărea pe site-ul CCA. Dacă se va afla în presă cine va arbitra un meci, atunci nu vor exista decât două variante: se va afla de la arbitrul delegat la acel meci sau de la cel care a trimis e-mailul. Mă mai sună oameni să iau anumite decizii, iar dacă încearcă la mine, atunci înseamnă că mai încearcă şi la arbitrii", afirmase Avram.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici