Argăseală despre argumentele Comisiei FRF: E o motivare forţată

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că argumentele prezentate în scris de Comisia de Disciplină în legătură cu sancţiunile decise în această săptămână sunt forţate şi nu sunt conforme cu realitatea.

14 afișări
Imaginea articolului Argăseală despre argumentele Comisiei FRF: E o motivare forţată

Argăseală despre argumentele Comisiei FRF: E o motivare forţată (Imagine: Mediafax foto)

"Pot spune că este o motivare forţată pentru a da verdictul. Sunt expresii care n-au legătură cu dreptul. Nu este o motivare conformă cu realitatea, este forţată, este o motivare făcută doar pentru a da o decizie. Luni vom depune apelul", a spus Argăseală.

Echipa Steaua a fost penalizată, miercuri, cu şapte puncte de Comisia de Disciplină a FRF, în urma scandalului "valiza cu bani", de la meciul cu Universitatea Cluj, din ultima etapă a Ligii I, ediţia 2007/2008. De asemenea, finanţatorul Gigi Becali a fost suspendat timp de doi ani şi i s-a interzis accesul pe orice stadion pe aceeaşi perioadă şi a primit o amendă de 200.000 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici