Argăseală: FC Dallas a acceptat oferta Stelei pentru Toja

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, miercuri, la Sport.ro, că FC Dallas a acceptat oferta grupării steliste pentru mijlocaşul columbian Juan Carlos Toja, în vârstă de 23 de ani.

11 afișări
Imaginea articolului Argăseală: FC Dallas a acceptat oferta Stelei pentru Toja

Argăseală: FC Dallas a acceptat oferta Stelei pentru Toja (Imagine: fc.dallas.mlsnet.com)

"Dacă vă referiţi la Toja, noi aşteptăm în această noapte răspunsul lor. Din discuţiile avute, vă pot spune că au acceptat acest transfer şi, în momentul în care vedem semnătura, confirmăm raspunsul şi nu ne mai rămâne decât să facem actele, care pot veni chiar în această noapte. Vineri jucătorul vine în România, va merge 12 ore cu avionul. În cel mai bun caz va fi spectator la meciul cu Roma. Cu Toja se incheie lista de achiziţii", a spus Argăseală.

Oficialul stelist a menţionat că fundaşul Dorin Goian va rămâne la Steaua. "Goian nu pleacă. Am avut acea ofertă de la Sunderland, dar în acest moment Goian se antrenează cu Steaua şi trebuie să o facă bine şi să nu dea satisfacţie celor care spun că este un jucător îngropat. Noi, oficial nu am primit nici un răspuns de la Dinamo Kiev, dar am văzut că Surkis spune că nu îl mai vrea pe Goian", a comentat el.

Argăseală a afirmat că jucătorii Robert Neagoe, Romeo Surdu nu fac parte din planurile antrenorului şi vor pleca, la fel ca şi Marius Croitoru şi Vasilică Cristocea. În schimb, mijlocaşul Florin Lovin a reintrat în programul de pregătire al echipei şi se contează pe el, după ce a fost trimis o perioadă la Steaua II, pentru indisciplină.

Valeriu Argăseală a declarat că atacantul grec Kapetanos a fost adus pentru că Arthuro are nevoie de un concurent.

El a precizat că Academia de fotbal a FC Steaua va fi deschisă în acest an, toate generaţiile de jucători, de la 1990 la 2001, urmând să se pregătească organizat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici