Argăseală: Steaua va folosi cea mai bună echipă cu Dinamo

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, miercuri, că la derbiul cu Dinamo din etapa a XXXIII-a a Ligii I, va fi folosită cea mai bună echipă chiar şi în cazul în care CFR Cluj nu va câştiga meciul cu Gloria Bistriţa, programat cu o zi înainte.

12 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Steaua va folosi cea mai bună echipă cu Dinamo

(Imagine: Mediafax Foto)

"De ce apar suspiciuni la Dinamo vizavi de corectitudinea propriilor jucători? Eu ştiu ce-i îndeamnă să facă chestia asta? Întrebaţi-i pe ei de ce au acest mod de a gândi, mie mi se pare incorect ca faţă de propria echipă să gândeşti în felul acesta, dar e problema lor. Ar fi trebuit să nu stăm la rezultatul de la Cluj, ci să jucăm în acelaşi timp, dar aceasta a fost programarea. Astfel, obligatoriu vom şti rezultatul de la Cluj şi cred că el ne va bucura. Dacă CFR nu câştigă, Steaua îşi va respecta blazonul oricum, nu va folosi juniori sau echipa a doua, mi se pare corect, e un semn de respect şi pentru suporteri", a spus Argăseală.

Oficialul stelist a menţionat că "roş-albaştrii" nu se tem de presiune sau de atmosfera din Ştefan cel Mare. "Avem această oportunitate de a câştiga titlul în Ştefan cel Mare, dacă, eventual, CFR nu va pierde în Gruia sâmbătă seară. Nu ştiu dacă o să fie 14.000 de spectatori, până acum am auzit că s-au vândut doar vreo o mie de bilete, dar gândiţi-vă că Steaua a jucat şi cu 10.000, şi cu 60.000 de spectatori, este obişnuită. Nu ştiu la ce infern se gândea domnul Borcea. Nu ştiu la ce s-a referit şi cred că declaraţiile de acest gen ale unor conducători nu fac bine înaintea unor astfel de meciuri. La Craiova domnul Mititelu a făcut declaraţii nelalocul lor şi s-a văzut în reacţia suporterilor, care au aruncat cu scaune şi ochelari, şi nu cred că de bucurie. Dacă ar trebui penalizaţi? Asta e o decizie care aparţine comisiilor, FRF, LPF. A fost vreun meci al Stelei în care arbitrii să nu aibă presiune asupra lor? Steaua este o echipă căutată, e normal ca discuţiile să vizeze şi arbitrii", a spus el.

Argăseală a explicat de ce Steaua a făcut memoriu la Comisia de Disciplină a FRF pentru anularea cartonaşului roşu încasat de fundaşul Pawel Golanski la Craiova. "La noi orice jucător, dacă trebuie apărat, va fi apărat, nu există faptul că dacă era alt jucător valid nu făceam asta. Încercăm să apărăm toţi jucătorii şi vrem să repunem în drepturi o greşeală a arbitrului la meciul de la Craiova. Dacă se va considera că e în temei regulamentar, va fi bucurie pentru noi cu atât mai mult", a spus preşedintele Stelei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici