Argăseală: Vâtcă, Rada, Neaga, Ochiroşii, Abel Moreno şi Pedriel nu sunt pe lista pentru LC

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, marţi, la Sport.ro, că jucătorii Cosmin Vâtcă, Ionuţ Rada, Adrian Neaga, Răzvan Ochiroşii, Abel Moreno şi Ricardo Pedriel nu figurează pe lista trimisă la UEFA pentru meciurile din grupele Ligii Campionilor.

14 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Vâtcă, Rada, Neaga, Ochiroşii, Abel Moreno şi Pedriel nu sunt pe lista pentru LC

Argăseală: Vâtcă, Rada, Neaga, Ochiroşii, Abel Moreno şi Pedriel nu sunt pe lista pentru LC (Imagine: Mediafax Foto)

Pe lista de 22 de jucători nu se află nici Andrei Ionescu, însă figurează George Ogăraru, Antonio Semedo, Mihăiţă Pleşan şi Pantelis Kapetanos.

Argăseală a menţionat că este optimist în privinţa şanselor Stelei de a merge mai departe în Liga Campionilor, însă a precizat că nu va fi o tragedie dacă acest lucru nu se va întâmpla.

Oficialul stelist este de părere că, dintre toate echipele de Liga I, Steaua s-a întărit cel mai mult.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici