Arles-Avignon este interesată de transferul atacantului Claudiu Keseru

Atacantul român al echipei FC Nantes, Claudiu Keseru, care a evoluat în returul sezonului trecut sub formă de împrumut la formaţia Angers SCO, este aproape de un transfer la gruparea nou promovată în prima ligă franceză AC Arles-Avignon, informează ediţia online a cotidianului L'Equipe.

22 afișări
Imaginea articolului Arles-Avignon este interesată de transferul atacantului Claudiu Keseru

Arles-Avignon este interesată de transferul atacantului Claudiu Keseru (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"AC Arles-Avignon ar fi în contacte avansate cu atacantul român al echipei FC Nantes, Claudiu Keseru (23 ani), care îşi doreşte să plece cât mai repede de la formaţia din Nantes şi din Ligue 2", notează sursa citată.

Claudiu Keseru este legitimat la FC Nantes din 2004, dar a fost împrumut la formaţiile Libourne (2008), Tours (2009) şi Angers SCO (2010).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici