Arman Karamian: Campionatul viitor vreau să aducem un trofeu la Timişoara

Atacantul formaţiei FC Timişoara, Arman Karamian, a delarat, duminică, pentru site-ul oficial al clubului, că în sezonul viitor doreşte să aducă la Timişoara un trofeu, după ce în ediţia trecută gruparea bănăţeană a ocupat locul doi în Liga I şi a pierdut finala Cupei României.

8 afișări
Imaginea articolului Arman Karamian: Campionatul viitor vreau să aducem un trofeu la Timişoara

Arman Karamian: Campionatul viitor vreau să aducem un trofeu la Timişoara (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Trecem printr-o perioadă foarte normală de acumulări fizice şi trebuie să muncim foarte mult, deoarece în Champions League, chiar şi în faza preliminariilor, nu poţi să faci faţă dacă nu eşti pregătit perfect. Şi fiindcă a venit vorba de Liga Campionilor, mi-aş dori să jucăm acolo cu Celtic sau Anderlecht. Celtic în mod special aş vrea, deoarece ştiu că în urmă cu aproape trei decenii scoţienii au fost eliminaţi la Timişoara şi, poate, istoria se va repeta! În altă ordine de idei, vreau ca în campionatul viitor să aducem un trofeu la Timişoara, să se bucure toţi fanii şi întreg Banatul!", a spus Arman.

Referindu-se la situaţia sa contractuală cu FC Timişoara, Arman Karamian a spus: "În Austria vom vorbi cu domnul Marian Iancu. Şi eu, şi Artiom ne dorim să rămânem. Ne simţim bine aici, lumea ne iubeşte şi vrem să trecem un trofeu în palmaresul nostru".

FC Timişoara s-a clasat pe locul al doilea în clasamentul Ligii I la finalul sezonului 2008-2009 şi va evolua în turul trei al Ligii Campionilor, adversarul sãu urmând sã fie aflat la tragerea la sorţi programatã la data de 17 iulie, iar meciurile se vor disputa pe 28-29 iulie, turul, şi 4-5 august, returul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici