Arthuro va fi trimis la Steaua II, spune Becali

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că a fost total nemulţumit de prestaţia atacantului brazilian Henrique Arthuro Bernhardt în meciul cu Olympique Lyon din etapa a treia a grupei F a Ligii Campionilor, scor 3-5, şi că acesta va fi trimis la echipa a doua.

15 afișări
Imaginea articolului Arthuro va fi trimis la Steaua II, spune Becali

Arthuro va fi trimis la Steaua II, spune Becali (Imagine: Mediafax Foto)

"Arthuro? O să meargă la echipa a doua", a spus Becali.

Cu Steaua II se mai pregătesc şi alţi jucători intraţi în dizgraţia patronului stelist, precum Vasilică Cristocea, Marius Croitoru, Abel Moreno sau Adrian Neaga.

Arthuro a deschis scorul în meciul cu Olympique Lyon, în minutul 8.

Gigi Becali a spus după meciul cu Olympique Lyon că vorbise cu antrenorul Marius Lăcătuş şă îi schimbe pe Semedo şi Arthuro la pauză dacă aceştia nu merg bine, reproşându-i faptul că i-a ţinut în teren şi după pauză. "Ce mai ai nevoie de Semedo? Ce mai ai nevoie de Arthuro? Păi ce poate să facă Arthuro, că a dat cu capul în pământ şi a intrat în poartă!", a spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici