ASA Târgu Mureş poate relua disputarea meciurilor pe propriul stadion

Gruparea ASA Târgu Mureş a anunţat, miercuri, că partida de pe teren propriu cu CSMS Iaşi, programată, vineri, de la ora 22.30, în etapa a XXII-a a Ligii I, se va disputa pe arena proprie, Stadionul Trans-Sil.

261 afișări
Imaginea articolului ASA Târgu Mureş poate relua disputarea meciurilor pe propriul stadion

ASA Târgu Mureş poate relua disputarea meciurilor pe propriul stadion (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Clubul nostru a îndeplinit toate măsurile solicitate şi a obţinut autorizaţia de securitate la incendiu, partidele de pe teren propriu urmând să se desfăşoare pe Stadionul Trans-Sil din Tîrgu-Mureş", se arată într-un comunicat al grupării.

Din cauza faptului că Stadionul Trans-Sil nu respecta normele de securitate împotriva incendiilor, echipa antrenată de Cristiano Begodi a disputat două partide pe Cluj Arena, cu FC Viitorul (scor 2-2) şi cu Steaua (scor 1-1).

Pentru a obţine autorizaţia ISU, clubul ASA Tîrgu-Mureş a derulat ample lucrări de reamenajare la Stadionul Trans-Sil. Astfel, a fost redusă capacitatea stadionului pentru a asigura spaţiu suplimentar pentru spectatori, a fost construită o nouă cale de acces în Peluza Nord, au fost lărgite căile de acces în cadrul tribunelor, fiind executate şi alte lucrări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici