Asgreen îi surprinde pe sprinterii din Turul Franţei, iar Vingegaard rămâne lider la general

Kasper Asgreen i-a surprins pe specialiştii în sprinturi, câştigând etapa a 18-a a Turului Franţei, o cursă de 185 de kilometri de la Moutiers, la capătul unei lungi evadări, oferind joi echipei sale Soudal Quick-Step prima victorie din acest an.

125 afișări
Imaginea articolului Asgreen îi surprinde pe sprinterii din Turul Franţei, iar Vingegaard rămâne lider la general

k_asgreen, Instagram

Asgreen, câştigătorul Turului Flandrei din 2021, şi-a sincronizat perfect efortul final cu plutonul aflat în urmărirea celor patru rutieri din evadare.

El i-a învins pe olandezul Pascal Eenkhoorn şi pe norvegianul Jonas Abrahamsen, care au ocupat locurile doi şi, respectiv, trei.

La scurt timp după ce Asgreen a trecut linia de sosire, belgianul Jasper Philipsen a câştigat sprintul plutonului, după ce i s-a refuzat a cincea victorie în Turul din acest an.

Campionul în exerciţiu, danezul Jonas Vingegaard, şi-a păstrat tricoul galben de lider al clasamentului general.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici