Astra Ploieşti - CS Mioveni, scor 3-1, în Liga I

Formaţia Astra Ploieşti a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa CS Mioveni, în ultimul meci al etapei a XX-a a Ligii I.

245 afișări
Imaginea articolului Astra Ploieşti - CS Mioveni, scor 3-1, în Liga I

Astra Ploieşti - CS Mioveni, scor 3-1, în Liga I (Imagine: Constanatin Vlădescu/Mediafax foto)

Pentru Astra au marcat B. Pătraşcu '18, Găman '23, Spadacio '58, în timp ce pentru CS Mioveni a înscris Zuluf '1.

0-1: În secunda 20, Zuluf a marcat de la circa 12 metri în dreapta lui Silviu Lung junior.

1-1: Bogdan Pătraşcu a şutat imparabil de la 27-28 de metri poziţie centrală, mingea a trecut prin plasă, iar iniţial arbitrul de centru Horaţiu Feşnic a dictat reluarea jocului din careul de şase metri. Cei de la Astra au protestat, Feşnic s-a consultat cu asistenul Florin Ungureanu, iar după circa două minute de discuţii a validat golul, cerând organizatorilor să repare plasa.

2-1: La un corner executat de Rui Miguel, mingea a ajuns la Găman, la 10 metri lateral dreapta, care a reluat din voleu în colţul lung, iar golul a fost validat tot la semnalizarea asistentului Ungureanu, după ce mingea l-a lovit pe Voicu, aflat pe linia porţii.

3-1: Spadacio stabilit scorul final, după ce a marcat din lovitură liberă de la circa 20 de metri.

Astra: Lung - Ov. Mihalache, Găman, Ricardo dos Santos, J. Morais - Takayuki, B. Pătraşcu (Băjenaru '64) - Rui Miguel (Fl. Pătraşcu '83), Spadacio, Tigoianu (Laionel '90) - Fatai. Antrenor: Antonio Conceicao.

CS Mioveni: Cobrea - I. Voicu, B. Stoica (Năstăsie '60), M. Olteanu, I. Baicu - Mandea (Enache '46), Săndulescu, Ispir, Zuluf - Ayza - Cl. Ionescu (Nilă '72). Antrenor: Marian Pană

Arbitrul partidei a fost Horaţiu Feşnic, aflat la primul meci în Liga I. El a fost ajutat de asistenţii Florin Ungureanu şi Vasile Marinescu, iar rezervă a fost Eduard Constantinescu.

Cartonaşe galbene: Morais '39, Pătraşcu '43, Fatai '61, '78, Takayuki '71 / Ayza '18, Stoica '47, Olteanu '56

Cartonaş roşu: Fatai '78

În minutul 56, centralul Feşnic l-a eliminat pe Olteanu, care primise în acelaşi minut un cartonaş galben. La protestele oaspeţilor a revenit asupra deciziei şi i-a făcut semn lui Olteanu că poate juca.

La meci au asistat circa 200 de spectatori, fiind prezenţi 15-20 de fani de la CS Mioveni.

Antrenorul Marian Pană a fost suspendat pentru această partidă, el luând loc în tribună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici