Astra Ploieşti - FC Timişoara, scor 1-1, în Liga I

Echipa FC Timişoara a terminat la egalitate, duminică, în deplasare, scor 1-1 (0-0), cu formaţia Astra Ploieşti, într-un meci din etapa a VII-a a Ligii I.

19 afișări
Imaginea articolului Astra Ploieşti - FC Timişoara, scor 1-1, în Liga I

Astra Ploieşti - FC Timişoara, scor 1-1, în Liga I (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Gazdele au deschis scorul prin Fatai, în minutul 56, oaspeţii reuşind egalarea prin Helder, în minutul 75.

Astra a deschis scorul în minutul 56, atunci când Măţel a pătruns pe partea dreaptă, a centrat în careu şi Fatai, nemarcat la 10 metri, a reluat balonul în plasă.

În minutul 75, Bourceanu a centrat de pe partea stângă şi Helder, urcat în ofensivă, a reluat balonul cu capul în plasă restabilind egalitatea.

Astra Ploieşti: 82. Miron - 2. Măţel (5. Rohat '78), 6. L. Goian, 24. Nogo, 4. Mihalache - 8. Takayuki, 14. Fl. Pătraşcu - 7. Paulinho (16. Florea '82), 19. Popara (10. Cl. Tudor '35), 9. Fatai - 23. Miranda. Antrenor: Tibor Selymes.

FC Timişoara: 29. Pantilimon - 20. Helder, 25. Burcă, 4. Luchin, 13. Scutaru - 21. Goga (14. Mera '46), 55. Bourceanu, 5. Alexa, 7. Curtean (27. Zicu '60) - 17. Magera, 9. Axente. Antrenor: Vladimir Petrovici.

Cartonaş galben: Burcă '11.

Arbitri: Alexandru Tudor (central) - Vasile Marinescu, Valentin Avram (asistenţi) - Gerogian Ionescu (rezervă).

Observator: Ioan Danciu, Daniel Prodan.

Supervizor: Octavian Goga.

La partida de la Ploieşti au asistat aproximativ 2.000 de spectatori, printre care şi 30 de fani timişoreni.

Noul antrenor al Astrei, Tibor Selymes, care mai avea de efectuat o etapă de suspendare, a stat în tribună, în spatele băncii ploieştenilor. Pe banca tehnică a stat Emil Ursu, tehnicianul de la Astra II.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici