Atacantul portughez Ibraima Balde, în probe la Poli Iaşi

Preşedintele clubului Politehnica Iaşi, Sorin Boca, a declarat, luni, că antrenorul Petre Grigoraş îl va testa în următoarea perioadă pe atacantul portughez Ibraima Fali Balde, de la Beira Mar.

70 afișări
Imaginea articolului Atacantul portughez Ibraima Balde, în probe la Poli Iaşi

Atacantul portughez Ibraima Balde, în probe la Poli Iaşi (Imagine: Radu Aniculaesi/Mediafax Foto)

"Încercăm să întărim compartimentul ofensiv, de aceea l-am adus în probe pe tânărul atacant portughez Ibraima Fali Balde, în vârstă de 23 de ani. Balde a evoluat în returul sezonului trecut la echipa portugheză de ligă secundă Beira Mar şi va fi testat de antrenorul Petre Grigoraş la antrenamente", a spus Boca.

Ibraima Fali Balde (23 de ani, 1.81 m, 70 kg) a jucat la echipele Estrela Amadora (sezonul 2003-2004), Tourizense, Ribeira Brava (2004-2005), Lousada (2005-2006), Odivelas (2006-2008), Ştiinţa Bacău şi Beira Mar (2008-2009).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici