Atenţie, România! Slovacia a făcut instrucţie cu Ţara Galilor, înaintea plecării la EURO

La EURO 2024, România va înfrunta Slovacia pe 26 iunie, în ultimul meci din faza grupelor, decisiv pentru accederea în faza următoare a competiţiei.

Urmărește
517 afișări
Imaginea articolului Atenţie, România! Slovacia a făcut instrucţie cu Ţara Galilor, înaintea plecării la EURO

Atenţie, România! Slovacia a făcut instrucţie cu Ţara Galilor, înaintea plecării la EURO

Socotită naţionala pe care România ar putea s-o învingă cel mai uşor în grupa de la EURO 2024 din care mai fac parte Belgia şi Ucraina, Slovacia arată forţă ofensivă, înainte de startul turneului final din Germania.

Echipa antrenată de italianul Calzona a câştigat aseară convingător împotriva Ţării Galilor, în ultimult test dinaintea Campionatului European.

Golurile au fost marcate de Kucka (45), Boženík (56), Ampadu (60 - autogol) şi de Benes (90).

În partidele pregătitoarea pentru EURO, Slovacia a învins cu acelaşi scor, 4-0, San Marino şi Slovacia, în timp ce România a remizat fără goluri cu Bulgaria şi cu Liechtenstein.

Tot aseară, Franţa a terminat la egalitate, scor 0-0, cu Canada, într-o partidă disputată la Bordeaux.

România debutează la turneul final contra Ucrainei pe 17 iunie, iar pe 22 înfruntă Belgia.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici