Atletul Marian Oprea a ratat calificarea în finala concursului olimpic de triplusalt de la Rio

Atletul Marian Oprea a ratat, luni, calificarea în finala concursului olimpic de triplusalt de la Rio de Janeiro, după ce a eşuat în toate cele trei tentative din prima rundă.

375 afișări
Imaginea articolului Atletul Marian Oprea a ratat calificarea în finala concursului olimpic de triplusalt de la Rio

Atletul Marian Oprea a ratat calificarea în finala concursului olimpic de triplusalt de la Rio

Oprea a ratat toate cele trei sărituri, calcând de fiecare dată peste limita pragului. Medalia de argint de acum 12 de ani, de la Jocurile Olimpice de la Atena, rămâne performanţa de vârf a sportivului în vârstă de 34 de ani.

Americanul Christian Taylor a înregistrat cea mai bună săritură din calificări, 17.24 metri, la distanţă destul de mare de recordurile mondiale (18.29 metri) şi olimpice (18.09 metri). Chinezul Bin Dong şi americanul Will Claye au venit pe 2 şi 3, cu 17.10, respectiv 17.05 metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici