Aurel Şunda: Gloria Buzău nu mi-a propus o ofertă concretă

Tehnicianul Aurel Şunda a declarat, miercuri, că echipa din prima ligă Gloria Buzău nu i-a propus o ofertă concretă pentru a ocupa postul de antrenor principal după ce Ilie Stan a demisionat din funcţie.

2 afișări
Imaginea articolului Aurel Şunda: Gloria Buzău nu mi-a propus o ofertă concretă

Aurel Şunda: Gloria Buzău nu mi-a propus o ofertă concretă

"Am auzit şi eu că oamenii de acolo sunt interesaţi de serviciile mele dar nu mi-au propus nimic concret. Mă bucur că echipe din prima ligă sunt interesate de serviciile mele, dar deocamdată nu e nimic sigur. Aştept să aflu ceva concret", a declarat Aurel Şunda.

Antrenorul Ştefan Stoica va prelua conducerea tehnică a formaţiei Gloria Buzău, după ce, marţi seară, a ajuns la un acord de principiu cu oficialii clubului buzoian, numirea urmând să fie oficializată astăzi în cadrul unei conferinţe de presă. Negocierile dintre tehnician şi oficialii clubului Gloria Bistriţa au început după ce, marţi, antrenorul Ilie Stan a fost demis în urma unei şedinţe a Consiliului de Administraţie, în care i s-au cerut explicaţii referitoare la motivele excluderii din lot a patru jucători, Popliacă, Chirciu, Jaber şi Voicilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici