Australian Open: Aryna Sabalenka, în varianta turbo la debut

Aryna Sabalenka şi-a început campania de la Australian Open 2024 după miezul nopţii în ziua de deschidere de duminică, la Melbourne, dar a încheiat rapid jocul împotriva germanei Ella Seidel, venită din calificări.

155 afișări
Imaginea articolului Australian Open: Aryna Sabalenka, în varianta turbo la debut

Australian Open: Aryna Sabalenka, în varianta turbo la debut

Sabalenka, învinsă recent în finala turneului Brisbane International de Elena Rybakina, a câştigat categoric cu 6-0, 6-1, la capătul unui meci încheiat în mai puţin de o oră.

În ciuda faptului că a dominat categoric, ea a avut nevoie de şapte mingi de meci, înainte de a obţine în cele din urmă victoria.

Sabalenka a avut parte de o tragere la sorţi bună, numărul doi mondial urmând să o înfrunte în turul secund pe Brenda Fruhvirtova, jucăttoarea cehă în vârstă de 16 ani, care a eliminat-o în primul tur pe Ana Bogdan.

Belarusa va întâlni cel mai devreme un cap de serie în turul 3, unde o va întâlni cel mai probabil pe Lesia Tsurenko.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici