Avem marele câştigător a 10.000 de euro la Liga ProSport!

S-a încheiat Liga I, s-a încheiat şi Liga ProSport. Cel mai spectaculos manager de fotbal românesc s-a desfăşurat în paralel cu Liga lui Mitică, dar a fost mult mai echilibrat. Peste 40.000 de oameni au participat la concurs de-a lungul etapelor din Liga I.

146 afișări
Imaginea articolului Avem marele câştigător a 10.000 de euro la Liga ProSport!

Avem marele câştigător a 10.000 de euro la Liga ProSport!

Aceştia au reuşit să obţină puncte suficiente pentru a înscrie aproape 550.000 de şanse în concurs, în fiecare etapă un jucător având ocazia de a obţine o şansă la premiul final.

În urma tragerii la sorţi, norocosul câştigător a 10.000 de euro este Marius Ivan, din Bucureşti. După ce s-a dumirit că nu e o păcăleală, ci un premiu pe bune, Marius ne-a vizitat la redacţie pentru a-şi încasa premiul. ”Nu mă aşteptam să câştig, e o mare surpriză, mulţumesc ProSport. Nu-mi vine să cred ce noroc am avut la câţi oameni au participat”, spune Marius. Acesta este stelist şi recunoaşte că şi-a bazat echipa din joc pe jucătorii Stelei: ”Fiind stelist, am folosit în special jucători de la Steaua. Dar cum ei au avut un sezon extraordinar, am făcut şi eu suficiente puncte”. De altfel, o treime din participanţi şi-au bazat echipele pe Steaua, alegând-o ca echipă preferată în Liga ProSport. Următoarele clasate în preferinţe au fost Dinamo, Rapid, CFR Cluj, FC Vaslui şi Petrolul.

Mulţumindu-vă pentru participarea la acest concurs, ProSport vă aşteaptă cu alte surprize în ediţia tipărită şi pe www.prosport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici