Azi e ziua limită în care Dinamo trebuie să plătească statului o datorie de 1,2 milioane de euro. Vezi ce măsuri va lua Fiscul dacă termenul este încălcat

Astăzi expiră termenul limită impus de Fisc clubului de fotbal Dinamo Bucureşti pentru plata unei datorii de 4,8 milioane de lei, respectiv 1,2 milioane de euro, către bugetul de stat, potrivit Gândul.

9 afișări
Imaginea articolului Azi e ziua limită în care Dinamo trebuie să plătească statului o datorie de 1,2 milioane de euro. Vezi ce măsuri va lua Fiscul dacă termenul este încălcat

Azi e ziua limită în care Dinamo trebuie să plătească statului o datorie de 1,2 milioane de euro. Vezi ce măsuri va lua Fiscul dacă termenul este încălcat (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

În cazul în care clubul nu va plăti datoria, Fiscul ar putea ajunge să deţină drepturile de joc ale unor jucători de la Dinamo, după cum au explicat pentru Gândul surse din cadrul ANAF.

Într-o primă fază Fiscul va bloca toate conturile echipei dar şi garanţia depusă de club, de 40% din valoarea datoriei de 1,2 milioane de euro. O altă măsură luată de stat pentru a-şi recupera datoria este încasarea, în locul clubului, a viitoarelor câştiguri obţinute din transferurile jucătorilor.

Citeşte mai multe despre datoria pe care clubul Dinamo trebuie să o plătească statului pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici