Badea: Consider acest 1-1 ca un rezultat echitabil

Antrenorul formaţiei FC Argeş, Ionuţ Badea, a declarat, sâmbătă seară, după remiza, scor 1-1, din meciul de pe teren propriu cu Gloria Buzău, că în opinia sa acest rezultat este echitabil.

11 afișări
Imaginea articolului Badea: Consider acest 1-1 ca un rezultat echitabil

Badea: Consider acest 1-1 ca un rezultat echitabil (Imagine: Mediafax Foto)

"În condiţiile matematice, noi am câştigat un punct astăzi. Nu am fost deloc surprins de jocul Buzăului, dar nu am reuşit să ne capacităm la turaţie maximă după două victorii. Mai ales din partea atacanţilor, a fost o lipsă de concentrare şi consider acest 1-1 ca un rezultat echitabil. Felicit jucătorii pentru efort", a spus Badea.

De partea cealaltă, antrenorul formaţiei Gloria Buzău, Alvaro Magalhaes nu a venit la conferinţa de presă de la finalul partidei, în locul său fiind trimis Jorge Ramirez. Magalhaes a procedat la fel şi în etapa precedentă, când a pierdut pe teren propriu, scor 0-2, în faţa formaţiei FC Braşov.

Ramirez a acuzat arbitrajul pentru rezultatul de la Piteşti. "Noi am vrut să câştigăm astăzi primele puncte în clasament şi am fost foarte aproape, dar practic imposibil din cauza arbitrajului. Este un rezultat foarte bun pentru Gloria Buzău, după un meci foarte bun al echipei noastre", a spus Ramirez.

Echipa Gloria Buzău a obţinut primul punct în ediţia 2008-2009 a Ligii I, în urma rezultatului de egalitate înregistrat, sâmbătă, în deplasare, în faţa formaţiei FC Argeş, scor 1-1 (0-0), într-o partidă contând pentru etapa a VIII-a a campionatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici