Badea: E lucru hotărât, Andone continuă cu Dinamo

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat pentru MEDIAFAX, că Ioan Andone va rămâne antrenorul principal al echipei şi după terminarea actualului sezon competiţional.

22 afișări
Imaginea articolului Badea: E lucru hotărât, Andone continuă cu Dinamo

Badea: E lucru hotărât, Andone continuă cu Dinamo (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Nu se discută, e un lucru hotărât demult, Andone va continua cu Dinamo şi din vară. Acum, obiectivul echipei este îmbunătăţirea jocului, trebuie să confirmăm prin rezultate victoria obţinută în partida cu Steaua", a declarat Badea.

Tehnicianul Ioan Andone a afirmat în mai multe rânduri că în cazul în care echipa nu va reuşi câştigarea titlului de campioană va demisiona din funcţia de antrenor principal.

După victoria obţinută împotriva echipei Steaua, cu scorul de 1-0, în cadrul etapei a XXVIII-a a Ligii I, Dinamo ocupă locul patru în calsament, cu 47 de puncte, la şapte puncte de liderul Oţelul Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici