Badea: Nu se pune problema să renunţăm la Andone

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, marţi, că nu se pune problema demiterii antrenorului Ioan Andone, aflat sub contract cu gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare până la 30 iunie 2012, informează site-ul oficial al dinamoviştilor.

11 afișări
Imaginea articolului Badea: Nu se pune problema să renunţăm la Andone

Badea: Nu se pune problema să renunţăm la Andone (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"FC Dinamo are un raport contractual cu Ioan Andone până la 30.06.2012, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon. Ştim ce avem de făcut şi nici unul dintre noi nu doreşte să abandoneze acest raport contractual sau proiectul de reconstrucţie a echipei. Eu discut în fiecare zi cu Andone, nu văd vreo problemă în relaţia noastră de comunicare. Ne amuză încercările unor specialişti de a crea o imagine de instabilitate pentru banca tehnică de la Dinamo. Nu se pune problema să renunţăm la Ioan Andone. Dinamo nu caută alt antrenor pentru acest proiect", a spus Badea

Oficialul dinamovist a menţionat că primul obiectiv al lui Andone este reconstrucţia echipei, fiind aşteptate apoi şi rezultatele.

"Nu sunt adeptul intrărilor în direct la TV, în fiecare zi, pentru a repeta de fiecare dată aceleaşi lucruri şi sper ca această reacţie oficială să fie înţeleasă corect de toată lumea. Andone are două obiective la Dinamo, în această ordine: reconstrucţie şi performanţă! Sunt convins că Andone şi tehnicienii care activează în club au capacitatea de a reconstrui acea echipă pe care suporterii noştri o aşteaptă", a adăugat Badea.

Antrenorul Ioan Andone a recunoscut că a avut o reacţie greşită atunci când a fost întrebat de jurnalişti depsre posibilitatea plecării lui de la Dinamo.

"Am avut şi aseară o discuţie cu preşedintele Badea, aşa cum avem în fiecare zi, în care am vorbit despre situaţia echipei, despre ceea ce s-a întâmplat în acest an. Mă deranjează că apar în presă speculaţii privind viitorul meu la Dinamo. Din punctul meu de vedere, am o relaţie corectă atât cu conducerea clubului, cât şi cu vestiarul. Am un contract cu Dinamo pe care vreau să-l respect! Cred că am reacţionat şi eu greşit în momentul în care am fost întrebat daca pot fi demis, dacă e posibil să plec de la Dinamo în cazul în care nu iau campionatul şi aşa mai departe", a spus Andone.

Tehnicianul a adăugat că suferă pentru faptul că echipa nu are rezultate, dar nu renunţă uşor la luptă.

"Nu pot uita că am început sezonul cu 13 puncte după primele 5 etape şi am pierdut apoi ritmul după o înfrângere pe teren propriu cu U Cluj. Acum, în acest an, după patru etape în care am fi putut avea maximum de puncte, am pierdut tot cu U Cluj. Sufăr când nu sunt rezultate, la fel ca toţi suporterii noştri, dar nu voi renunţa atât de uşor la luptă după o carieră de 20 ani ca antrenor!", a afirmat Ioan Andone.

Antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone, a declarat, duminică, că n-ar fi o problemă pentru el dacă preşedintele Consiliului de Adiministraţie al clubului, Nicolae Badea, i-ar cere să plece de la conducerea tehnică a echipei. Întrebat dacă ar putea fi demis după o înfrângere în campionat cu Steaua, Andone a răspuns: "Oricând aş putea fi demis, şi azi, după meciul de la Cluj. Asta nu e o problema mea, trebuie întrebat domnul Badea. Dacă vrea să mă dea afară, eu doar trec strada, casa mea e vizavi de stadionul Dinamo. Nu e nicio problemă".

Dinamo a pierdut, vineri, scor 1-2, meciul disputat la Mediaş, cu Universitatea Cluj, în etapa a XXIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici