Balaci: Brazilia, Italia, Argentina, Germania şi Spania se vor lupta pentru trofeul CM

Fostul internaţional român Ilie Balaci nu vede o surpriză la turneul final al Cupei Mondiale ce va începe peste trei zile în Africa de Sud, favoritele în opinia sa fiind Brazilia, Italia, Argentina, Germania şi Spania.

13 afișări
Imaginea articolului Balaci: Brazilia, Italia, Argentina, Germania şi Spania se vor lupta pentru trofeul CM

Balaci: Brazilia, Italia, Argentina, Germania şi Spania se vor lupta pentru trofeul CM (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt aceleaşi echipe care s-au luptat mereu pentru trofeu. Veşnica Brazilie, Italia, Argentina, Germania. Pe lângă ele a mai apărut Spania. Ca şi joc îmi place Spania, dar depinde cum vor aborda această mare competiţie", a spus fostul jucător român.

Balaci, marele absent din lotul naţionalei României la turneul final al Euro-1984, regretă că la acest mondial mulţi jucători importanţi vor lipsi din cauza accidentărilor: "Când văd lista cu jucători care nu vor evolua din pricina accidentărilor mă gândesc că şi eu am trecut prin asta. Pot spune că şi eu am fost unul dintre marii absenţi la Euro-1984, aşa cum sunt Beckham sau Drogba acum".

Turneul final al Cupei Mondiale din acest an va avea loc în perioada 11 iunie - 11 iulie.

Află aici care este programul Cupei Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici