Balaci nu consideră că Universitatea Craiova ar trebui să se teamă de FC Argeş

Managerul general al grupării Universitatea Craiova, Ilie Balaci, a declarat, luni, că echipa antrenată de Nicolo Napoli nu ar trebui să se teamă de FC Argeş, după ce piteştenii au învins pe Rapid, în Giuleşti, cu scorul de 3-1.

14 afișări
Imaginea articolului Balaci nu consideră că Universitatea Craiova ar trebui să se teamă de FC Argeş

Balaci nu consideră că Universitatea Craiova ar trebui să se teamă de FC Argeş (Imagine: Mediafax Foto)

"Piteştiul a învins pe Rapid. Dar cine e Rapidul acum? Nu joacă nimic. Au bătut o echipă cu un băieţaş în poartă, care nu ştiu ce e cu el acolo. Nu trebuie să ne sperie. Piteştiul este o echipă frumoasă, dar atât. Va fi un meci în care se vor întâlni două formaţii cu un joc plăcut, dar cred că victoria va fi obţinută de echipa care se dăruieşte mai mult, care va risca mai mult. Îmi doresc să cred că aceasta va fi Universitatea", a spus Ilie Balaci.

Managerul Universităţii Craiova a vorbit si despre partidele din Liga Campionilor, încercând să dea sfaturi celor două echipe româneşti care evoluează în această competiţie, CFR Cluj şi Steaua. "Nu voi merge pe stadion la Cluj. Prefer sa stau la televizor să urmăresc jocul. Se vede mai bine. Oricum, un sfat al meu ar fi dacă vrem să obţinem rezultate să nu se bage cu fundu-n poartă. Nu ai de ce să te sperii, nu ai de ce să te dai la o parte că joci cu Chelsea ori Fiorentina. Trebuie sa joci fără frică, cu încredere şi atunci poţi obţine rezultate bune. Nu e nicio scofală dacă te aperi. Ne-am săturat să stăm cu fundu-n poartă să aşteptăm să rateze adversarii şi să ne bucurăm pentru un egal. E greşit dacă faci aşa. Acum ori joci fotbal, ori stai acasă", a mai spus Balaci.

Partida FC Argeş - Universitatea Craiova, din cadrul etapei a X-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 19.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici