Balint afirmă că nu erau motive să fie demis

Fostul antrenor al echipei FC Timişoara, Gabi Balint, a declarat, marţi, că nu erau motive să fie demis de la conducerea tehnică a formaţiei bănăţene şi a precizat că nu a mai vorbit cu preşedintele clubului, Marian Iancu, de la meciul în compania grupării FC Dinamo.

14 afișări
Imaginea articolului Balint afirmă că nu erau motive să fie demis

Balint afirmă că nu erau motive să fie demis (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Balint a spus că a primit deja două propuneri de a antrena, de la o formaţie din Turcia şi de la una din România.

Fostul antrenor al bănăţenilor a anunţat că nu vrea să comenteze acum situaţia de la FC Timişoara, ci doar după finala Cupei României, pe care o va disputa în compania echipei CFR Cluj.

Balint consideră că Unirea Urziceni este deja campioana României pentru că nu poate pierde întâlnirea de pe teren propriu cu echipa Steaua.

FC Timişoara mai are de disputat o partidă, în deplasare, cu FC Braşov, în ultima etapă a Ligii I, şi finala Cupei României, împotriva echipei CFR Cluj, care se va disputa la 13 iunie, la Târgu Jiu.

FC Timişoara a pierdut, scor 1-2, meciul cu Unirea Urziceni, din penultima etapă a Ligii I. Echipa bănăţeană mai are şanse să câştige titlul de campioană doar în cazul în care va primi cele şase puncte de la TAS şi dacă va învinge în ultima etapă, în deplasare, pe FC Braşov, iar Unirea Urziceni va pierde, pe teren propriu, cu Steaua.

În urma înfrângerii cu Unirea Urziceni, preşedintele CA al FC Timişoara, Marian Iancu, l-a demis pe antrenorul Gabi Balint.

Fostul internaţional a fost numit antrenor la FC Timişoara la finalul turului actualului sezon. El a obţinut zece victorii, două remize şi a înregistrat patru eşecuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici