Balint: Problemele cu Brezinsky şi Vrsici îmi dau mari bătăi de cap

Antrenorul formaţiei FC Timişoara, Gabi Balint, a declarat, miercuri, că este foarte îngrijorat de problemele de sănătate ale jucătorilor Miloş Brezinsky şi Dare Vrsici, pe care s-a bazat la venirea sa în funcţia de tehnician al echipei bănăţene.

13 afișări
Imaginea articolului Balint: Problemele cu Brezinsky şi Vrsici îmi dau mari bătăi de cap

Balint: Problemele cu Brezinsky şi Vrsici îmi dau mari bătăi de cap (Imagine: Mediafax Foto)

"Avem o problemă la echipă, cea a lui Brezinsky. Încă nu ştim exact dacă o să aibă nevoie de o altă operaţie. Suntem puţin descoperiţi pentru că eu am mizat pe el. A doua problemă o avem cu revenirea lui Vrsici, care dacă a avut o evoluţie bună în Antalya, în Spania a resimţit pregătirea fizică. Probabil că are şi dureri şi va fi greu să reapară curând. Acestea ar fi problemele care îmi dau bătăi de cap. Am vorbit şi cu domnul Iancu şi ştie şi dânsul de aceste probleme şi este chiar mai preocupat decât mine. Aceştia sunt doi jucători pe care m-am bazat când am preluat echipa. Îmi doream mult să-l am pe Vrsici, numărul 10, pentru că are nişte calităţi foarte bune pentru coordonator, dar asta e. Oricum, echipa a mers fără el în tur şi a făcut 35 de puncte, iar noi suntem consştienţi şi de lucrul acesta", a spus Balint.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici