Ballack: Putem fi mândri de performanţa noastră

Căpitanul reprezentativei Germaniei, Michael Ballack, şi-a exprimat regretul pentru finala Campionatului European, pierdută în faţa Spaniei, scor 0-1, însă a apreciat că toţi jucătorii germani au luptat, deşi au comis câteva greşeli.

16 afișări
Imaginea articolului Ballack: Putem fi mândri de performanţa noastră

Ballack: Putem fi mândri de performanţa noastră

"Este trist să pierzi când ai ajuns atât de departe. Toată echipa a luptat. Acest turneu vine la finalul sezonului şi din punct de vedere fizic a fost foarte greu. Astăzi am comis multe greşeli. Însă când vezi nivelul Euro-2008, cu echipe concurente precum Spania, Italia, Olanda, atunci faptul că am jucat finala ne poate face să fim mândri pentru această performanţă", a spus Ballack.

Germania a pierdut, duminică seară, la Viena, cu scorul de 0-1, finala Campionatului European, după ce a fost învinsă de Spania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici