Bannere şi scandări ofensatoare la adresa premierului, la meciul Dinamo - CSMS Iaşi

Suporterii echipei Dinamo au afişat mai multe bannere ofensatoare la adresa premierului Victor Ponta şi au scandat trivialităţi la adresa acestuia şi a Partidului Social Democrat, sâmbătă seară, la meciul dintre gruparea bucureşteană şi CSMS Iaşi, contând pentru etapa a opta a Ligii I.

3133 afișări
Imaginea articolului Bannere şi scandări ofensatoare la adresa premierului, la meciul Dinamo - CSMS Iaşi

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

De asemenea, suporterii au afişat bannere ofensatoare la adresa liderului galeriei dinamoviste, Elias Bucurică, una dintre persoanele care au realizat coregrafia de pe Arena Naţională cu ocazia lansării candidaturii premierului Victor Ponta la preşedinţia României.

Fanii de la tribuna a II-a au afişat pentru scurt timp un banner cu mesajul: "Afară cu politica din stadioane".

În momentul în care galeria dinamovistă scanda trivialităţi la adresa PSD şi premierului Victor Ponta, publicul a aplaudat.

Echipa Dinamo întâlneşte formaţia CSMS Iaşi, pe teren propriu, în etapa a opta a Ligii I. La meci asistă aproximativ 5.000 de spectatori.

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, şi-a lansat candidatura la funcţia de preşedinte al României sâmbătă, pe Arena Naţională, evenimentul fiind organizat chiar în ziua în care a împlinit 42 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici