Băsescu a venit la Piteşti pentru a-i aduce un omagiu lui Dobrin

Preşedintele Traian Băsescu a sosit, duminică, la stadionul Nicolae Dobrin, pentru a-i aduce un ultim omagiu fostului fotbalist decedat vineri, la vârsta de 60 de ani.

3 afișări
Imaginea articolului Băsescu a venit la Piteşti pentru a-i aduce un omagiu lui Dobrin

Băsescu a venit la Piteşti pentru a-i aduce un omagiu lui Dobrin

Preşedintele Băsescu i-a conferit post-mortem lui Nicolae Dobrin titlul "Serviciul Credincios" în grad de Cavaler, una din cele mai mari distincţii ale statului român.

La ora transmiterii acestei ştiri, Băsescu a aprins o lumânare şi a păstrat un moment de reculegere la căpătâiul lui Nicolae Dobrin.

Corpul neînsufleţit al lui Nicolae Dobrin a fost transportat, sâmbătă, în jurul orei 10.00, de la capela Cimitirului municipal "Sfântu Gheorghe" din Piteşti, în loja oficială a stadionului care-i poartă numele de patru ani. Toţi cei care l-au cunoscut şi îndrăgit pe Dobrin pot veni sâmbătă şi duminică să-şi ia rămas bun de la maestru, la stadionul municipal din Piteşti, acolo unde, sâmbătă dimineaţă, sicriul a fost purtat pe umeri de colegi ai marelui fotbalist răpus de o boală necruţătoare.

Potrivit primarului oraşului Piteşti, Tudor Pendiuc, sicriul va rămâne la stadion până luni, la ora 13.00, când va începe slujba de înmormântare oficiată de PS Calinic, episcop de Argeş şi Muscel. Nicolae Dobrin va fi trecut apoi pentru ultima dată prin tunelul pe care ieşea pe stadion, după care va fi purtat de sportivi pe stadion într-un ultim tur. Va urma un tur al oraşului, după care, în jurul orelor 14.30-15.00, Dobrin va fi înmormântat în partea militară a cimitirului Sfântu Gheorge din Piteşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici