Băsescu: Dacă nu era intervenţia DNA, Urziceniul nu era campionă niciodată

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că se îndoieşte că echipa de fotbal din Urziceni ar fi putut deveni campionă "dacă o instituţie a statului n-ar fi fost curioasă să vadă ce-i cu arbitrajele".

14 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Dacă nu era intervenţia DNA, Urziceniul nu era campionă niciodată

Băsescu: Dacă nu era intervenţia DNA, Urziceniul nu era campionă niciodată (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Eu vă spun ca un om care se uită mult la sport: Dacă nu era intervenţia DNA-ului, Urziceniul nu era campionă niciodată. Este părerea mea, de microbist. După părerea mea, dacă nu se interfera pe un incident, habar nu am, nici nu ştiu cine sunt domnii care sunt chemaţi, mai ştiu nişte nume de arbitri dintre ei, pe unii dintre ei i-am şi respectat ca şi arbitri şi îmi pare rău că sunt în situaţia asta. Mă îndoiesc că Urziceniul ar fi fost campionă dacă o instituţie a statului n-ar fi fost curioasă să vadă ce-i cu arbitrajele", a spus Băsescu, marţi, la B1TV.

El a calificat drept "minciuni ordinare" acuzele potrivit cărora şeful statului a ordonat arestarea lui George Becali şi anchetarea arbitrilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici