Băsescu: Instituţiile statului încep să-şi facă treaba

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că nu pune verdicte nici în cazul lui Cornel Penescu, al lui Gigi Becali sau al lui Puiu Popoviciu, dar "se pare că sunt moguli care au intrat în trepidaţii că se poate întâmpla să fie şi oameni bogaţi reţinuţi".

20 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Instituţiile statului încep să-şi facă treaba

Băsescu: Instituţiile statului încep să-şi facă treaba (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat despre reţinerea patronului FC Argeş Cornel Penescu, preşedintele a spus că aceasta nu arată decât ceea ce a început să se întâmple în ultima perioadă şi ceea ce este respins de foarte mulţi: faptul că instituţiile statului încep să-şi facă treaba.

Şeful statului a precizat că nu pune verdicte nici în cazul lui Penescu, al lui Becali sau al lui Popoviciu, respingând "orice insinuare, încercare de a spune că în spatele acţiunilor instituţiilor statului ar sta preşedintele României"

"Eu aflu ca şi dumneavoastră, de la radio şi de la TV", le-a spus Băsescu jurnaliştilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici