Băsescu: Sunt pregătit să decorez FRF pentru 100 de ani de activitate

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că este pregătit să decoreze Federaţia Română de Fotbal (FRF) pentru 100 de ani de activitate, "nu pentru performanţele din ultimii ani".

13 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Sunt pregătit să decorez FRF pentru 100 de ani de activitate

Băsescu: Sunt pregătit să decorez FRF pentru 100 de ani de activitate

El a făcut această declaraţie în contextul în care acuza campaniile duse împotriva sa de politicieni şi de trusturi media şi după ce a fost întrebat cum comentează reţinerea pentru 24 de ore a finanţatorului FC Argeş, Cornel Penescu.

"Sper să nu văd în continuare o campanie legată de faptul că Băsescu dă atac la FRF. Vreau să ştiţi că sunt pregătit să decorez pentru 100 de ani de activitate FRF, nu pentru performanţele din ultimii ani, dar măcar cu gândul la perioada de glorie a fotbalului românesc", a spus Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici