Bătaie între fanii echipelor UTA şi Poli Ştiinţa Timişoara

Suporterii echipelor UTA Arad şi Poli Ştiinţa Timişoara s-au bătut, sâmbătă, înaintea meciului dintre cele două formaţii, programat de la ora 17.00, în cadrul etapei a VI-a a Ligii I.

8 afișări
Imaginea articolului Bătaie între fanii echipelor UTA şi Poli Ştiinţa Timişoara

Bătaie între fanii echipelor UTA şi Poli Ştiinţa Timişoara

În jurul orei 14.15-14.30, cei aproximativ 350 de suporteri timişoreni veniţi de la gară până la stadionul unde se va disputa partida au fost atacaţi cu pietre de fanii arădeni, deşi se aflau sub protecţia forţelor de ordine.

Susţinătorii echipei Poli Timişoara au fost însoţiţi de la gară la stadion de jandarmi, dar în momentul în care au ajuns în faţa stadionului, aproximativ 400 de fani ai formaţiei UTA Arad au rupt cordonul de ordine şi au început să arunce cu pietre. Timişorenii au ripostat la rândul lor, cu pietre şi alte obiecte, jandarmii fiind nevoiţi să intervină în forţă, apelând la bastoane şi gaze lacrimogene pentru a-i dispersa pe turbulenţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici