Bayern Munchen îl monitorizează pe Ştefan Radu

Oficialii clubului Bayern Munchen îl monitorizează pe fundaşul român al echipei Lazio Roma, Ştefan Radu, doi reprezentanţi ai grupării germane fiind prezenţi săptămâna trecut la partida cu formaţia Red Bull Salzburg, din etapa a V-a a Ligii Europa, informează cotidianul Corriere dello Sport.

14 afișări
Imaginea articolului Bayern Munchen îl monitorizează pe Ştefan Radu

Bayern Munchen îl monitorizează pe Ştefan Radu (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Pe lângă Radu, reprezentanţii clubului bavarez Paul Breitner şi Wolfgang Dremmler i-au mai urmărit pe atacantul Mauro Zarate şi pe fundaşul Mobido Diakite.

Experţii germani l-au cotat pe Ştefan Radu la trei milioane de euro, pe Diakite la 2,1 milioane de euro, iar pe Zarate la 14 milioane de euro.

Cotidianul Corriere dello Sport a scris că cei trei nu reprezintă un obiectiv imediat pentru Bayern Munchen, dar discuţiile ar putea începe la sfârşitul actualului sezon.

Ştefan Radu a fost transferat, în ianuarie 2008, de la Dinamo la Lazio pentru 5,4 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici