Bayern Munchen va mări capacitatea Allianz Arena până la 75.000 de locuri

Capacitatea Allianz Arena, stadionul formaţiei Bayern Munchen, va fi mărită de la 68.000 de locuri până la 75.000 pentru meciurile din Bundesliga, în timp ce la partidele din Liga Campionilor aceasta va fi de 70.000 de locuri, a anunţat gruparea bavareză, pe site-ul oficial.

326 afișări
Imaginea articolului Bayern Munchen va mări capacitatea Allianz Arena până la 75.000 de locuri

Bayern Munchen va mări capacitatea Allianz Arena până la 75.000 de locuri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Noua capacitate a stadionului va putea fi atinsă de la meciurile din a doua parte a sezonului.

Autorităţile din Munchen au aprobat cererea clubului de a adăuga 4.000 de locuri pentru meciurile din Bundesliga, unde scaunele nefiind obligatorii la peluze.

Până în prezent, la meciurile din Liga Campionilor puteau asista 68.000 de persoane.

"Suntem extrem de încântaţi că putem da posibilitatea mai multor suporteri să asiste la meciuri", a declarat preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului, Karl-Heinz Rummenigge.

În ultimele două sezoane, Bayern Munchen a disputat toate partidele de pe teren propriu cu casa închisă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici