BCM Elba Timişoara a pierdut finala Ligii Europei Centrale

Echipa de baschet masculin BCM Elba Timişoara a fost învinsă, duminică seară, cu scorul de 92-66, de formaţia Albacomp Székesfehérvár, în finala Ligii Europei Centrale, disputată în sala "Constantin Jude" din Timişoara.

14 afișări
Imaginea articolului BCM Elba Timişoara a pierdut finala Ligii Europei Centrale

BCM Elba Timişoara a pierdut finala Ligii Europei Centrale

Oaspeţii au controlat meciul de la un capăt la altul şi au condus chiar şi cu 32 de puncte.

"Este evidentă diferenţa de valoare dintre noi şi formaţia din Ungaria. Poate nu atât de valoare, cât de experienţă şi bagaj de cunoştinţe. Oricum, noi ne-am depăşit condiţia prin calificarea în finală", a declarat antrenorul timişorenilor, Dragan Petricevici.

Marcatorii timişorenilor au fost Markovici - 15 puncte, Pesici - 14, Vasojevici - 14, Dzambici - 9, Grubisici - 8, Păltinişanu - 6.

În finala mică, echipa Kapfenberg Bulls (Austria) a învins formţia Geofin Nový Jičín (Cehia), scor 74-67.

La startul actualei ediţii a Ligii Europei Centrale s-au aliniat 12 echipe (cele mai multe din Slovacia - patru, cele mai puţine din România - una), turneul final desfăşurându-se în premieră în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici