Becali: Abel Moreno ne-a transmis că vine la Steaua

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că oficialii stelişti au discutat cu mijlocaşul spaniol Abel Moreno Gomez de la Murcia, care le-a transmis că va veni în Ghencea, fără ca agentul său să facă probleme.

19 afișări
Imaginea articolului Becali: Abel Moreno ne-a transmis că vine la Steaua

Becali: Abel Moreno ne-a transmis că vine la Steaua (Imagine: Mediafax Foto)

"S-a vorbit direct cu Abel Moreno, a zis să nu ne facem probleme, că vine, fără să se implice impresarul", a spus Becali, după ce cu câteva ore mai devreme anunţase că transferul jucătorului este în pericol, deoarece agentul său a ridicat anumite pretenţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici