Becali: Am scăpat de Arthuro şi Abel, apoi renunţ la Neaga, Cristocea şi Croitoru

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că după ce a scăpat de jucătorii Arthuro Bernhardt şi Abel Moreno, va renunţa şi la Adrian Neaga, Vasile Cristocea şi Marius Croitoru.

11 afișări
Imaginea articolului Becali: Am scăpat de Arthuro şi Abel, apoi renunţ la Neaga, Cristocea şi Croitoru

Becali: Am scăpat de Arthuro şi Abel, apoi renunţ la Neaga, Cristocea şi Croitoru

"O să fac curăţenie. E posibil chiar să ne iasă şi un lucru pe care vreau să-l fac, adică salariile să devină mai mici, pentru că s-ar putea să plece doi-trei jucători şi o să vină alţi jucători", a spus Becali.

Întrebat dacă intenţionează să reducă salariile jucătorilor, Becali a răspuns: "Nu se pot micşora salariile".

Oficialul stelist a menţionat că nu mai are bani să cumpere jucători străini şi se va mulţumi să achiziţioneze români. "Nu mai iau niciun jucător străin, numai români. Păi dacă nu mai am bani... Mă împrumut la Turcu. Dar dacă mă împrumut la Turcu ajung să nu mai am bani nici de benzină", a adăugat oficialul grupării din Ghencea.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici