Becali: Arbitrul ne-a anulat un gol valabil

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, la Pro TV, că arbitrul Claus Bo Larsen a anulat eronat golul marcat de Bogdan Stancu în partida pe care formaţia antrenată de Marius Lăcătuş a pierdut-o în faţa echipei Bayern Munchen, scor 0-1, în prima etapă a grupei F a Ligii Campionilor.

16 afișări
Imaginea articolului Becali: Arbitrul ne-a anulat un gol valabil

Becali: Arbitrul ne-a anulat un gol valabil

"Am avut gol valabil anulat şi, după părerea mea, din punct de vedere moral, meciul s-a terminat 1-1. Sunt încrezător pentru că nu mai e ce a fost până acum. Acum doi-trei ani jucam cu Real Madrid, cu Lyon şi pierdeam cu 4-1 şi 3-0. Acum am jucat cu Bayern Munchen, o echipă foarte bună. În prima repriză am fost moi. În repriza a doua am dominat şi, cu puţin noroc, puteam să câştigăm. Nu e o nenorocire că am pierdut. Am pierdut o luptă, nu şi războiul, dar îl vom câştiga", a spus Becali.

Gigi Becali a precizat că în cazul în care Mirel Rădoi şi Bănel Nicoliţă se aflau pe teren, alta ar fi fost situaţia. "Dacă era Mirel Rădoi şi Bănel Nicoliţă alta era situaţia. A contat foarte mult absenţa acestor jucători. În prima repriză am fost amorţiţi. Dacă era Rădoi alta era treaba", a menţionat finanţatorul stelist.

În minutul 76, Dayro Moreno a şutat periculos, portarul Rensing a reţinut, dar a scăpat mingea în faţă şi Bogdan Stancu a preluat reuşind să înscrie, dar arbitrul a anulat golul pentru fault în atac.

Echipa Steaua Bucureşti a debutat cu un eşec în ediţia 2008/2009 a Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de formaţia germană Bayern Munchen, în prima etapă a grupei F a competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici