Becali: CFR va face nouă puncte în LC, noi zece, şi ne vom califica împreună

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, că CFR Cluj va acumula, probabil, nouă puncte în grupa A a Ligii Campionilor, echipa sa cu unul mai mult în grupa F, iar fotbalul românesc va avea două formaţii calificate în optimile competiţiei.

15 afișări
Imaginea articolului Becali: CFR va face nouă puncte în LC, noi zece, şi ne vom califica împreună

Becali: CFR va face nouă puncte în LC, noi zece, şi ne vom califica împreună (Imagine: Mediafax Foto)

"CFR o să facă probabil şase-nouă puncte, iar noi zece. CFR o să bată pe Roma acasă, şase puncte le au asigurate, că ăia de la Roma nu sunt fotbalişti, sunt adormiţi. Să bată şi pe Bordeaux şi să facă nouă puncte, să se califice, şi noi zece, un punct mai mult ca ei, şi să ne calificăm amândouă", a spus Becali.

Gigi Becali a afirmat că un lucru important este şi faptul că Olympique Lyon şi Fiorentina au remizat şi au câştigat doar câte un punct. "Nu sunt supărat pentru înfrângere, am doar o mâhnire că ne-a ocolit puţin norocul. Puteam marca şi chiar învinge. Faptul că putem spune asta e un lucru îmbucurător. Avem echipă bună şi ne vom califica, sunt optimist. Am văzut ce pot nemţii, sunt o echipă puternică, dar nu de neînvins. În Liga Campionilor nu contează dacă joci în deplasare sau acasă. Ce blestem, nu e niciun blestem, o să mergem mai departe. CFR Cluj? Mă interesează capra mea, nu cea a vecinului", a spus el.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici