Becali crede că Gheorghe Popescu este cel mai potrivit să-l înlocuiască pe Dragomir la LPF

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că singurul care l-ar putea înlocui pe Dumitru Dragomir la conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal este fostul internaţional Gheorghe Popescu, apreciind că Ovidiu Costeşin, directorul sportiv al FRF, nu este o soluţie potrivită.

8 afișări

"La ora asta, singurul care l-ar putea înlocui este Gică Popescu. Ce spun unii, despre Costeşin, nu-l ştie nimeni. Eu l-am avut angajat pe Costeşin şi nu-l cunosc. Nu ştiu cine este, parcă l-a adus Piţurcă pe la Steaua, dar nu-l cunosc. Îţi dai seama ce capabil e dacă eu nu-i ştiu faţa, nu-l cunosc şi l-am avut angajat. Dar cine ştie ce e în mintea lui, că el poate lăsa un urmaş pe care să-l dirijeze el. Nea Mitică, mintea lui nea Mitică... Ce putere are el acum? El e o piticanie, el nu mai poate nimic, e o gânganie", a declarat Becali la reşedinţa sa din Aleea Alexandru.

Oficialul stelist consideră că preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, ar fi putut face 5-6 milioane de euro din comisioane dacă ar fi fost "băiat deştept". "Păi dacă eşti băiat deştept se pot face bani mulţi, chiar şi comisioanele astea, chiar şi şpagă să-i zicem în glumă. Poţi să iei dacă eşti băiat deştept. Trebuie să faci, dar nu din alea. Că poţi să faci bani la ligă, 5-6 milioane din care să iei tu trei şi restul să dai praf în ochi la cluburi. Dacă eşti băiat deştept, dar dacă nu te duce mintea şi tu vrei să iei de acolo din sarsana... Tu vrei să iei prunele direct din sarsana. Adu altceva, fă într-un fel şi ia şi tu 2-3 milioane dacă eşti băiat deştept. Dacă vine unul deştept la ligă ne luăm noi drepturile de televizare şi mai poate să facă încă 4-5 milioane pe lângă, care pe noi nu ne intersează. Dar el vrea să ia direct din sarsana şi pe faţă şi pe poziţie de forţă. Nu poţi aşa în viaţă, nu mai merge, gata nu mai ţine luatul cu japca. Acum are 65 de ani, la revedere, cine mai bagă în seamă un boşorog? Că te dai la el şi cade naibii jos de inimă şi moare. Război, ce război că îi dai o palmă şi moare naibii dintr-o palmă", a mai spsu Becali.

Gigi Becali şi preşedintele LPF şi-au declarat război "total" marţi, adresându-şi injurii dure şi ameninţându-se reciproc, după ce oficialul stelist l-a acuzat pe Dumitru Dragomir că i-a înşelat pe patronii de cluburi cu privire la comisionul plătit unei firme pentru intermedierea vânzării drepturilor TV către compania RCS&RDS.

Becali a menţionat că LPF va plati un comision de 5 la sută către o firmă ce a intermediat tranzacţionarea drepturilor TV, dar că, iniţial, Dumitru Dragomir le-a spus patronilor de cluburi, în cadrul Adunării Generale de luni, că va fi vorba despre un comision mai mic.

Preşedintele LFP, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, că Adunarea Generală a aprobat vânzarea celor 6 pachete disponibile de meciuri, pentru următoarele 3 sezoane, către RCS&RDS, precizând că drepturile TV ale partidelor din Liga I au fost cedate pentru o sumă totală de peste 100 de milioane de euro.

RCS&RDS a achiziţionat 7 pachete de meciuri, iar Antena 1 şi Dolce Sport câte unul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici