Becali, criticat de suporteri pentru că nu vinde abonamente la peluze

Suporterii formaţiei Steaua consideră că decizia finanţatorului Gigi Becali de a nu permite punerea în vânzare a abonamentelor la peluze pentru sezonul 2007/2008, s-ar putea răsfrânge asupra rezultatelor ulterioare ale echipei, deoarece fanii vor continua protestele la adresa patronului clubului.

1 afișare
Imaginea articolului Becali, criticat de suporteri pentru că nu vinde abonamente la peluze

Suporterii Stelei îl critică pe Gigi Becali pentru decizia de a nu vinde abonamente la peluze

"Gestul (n.r.- de a nu pune în vânzare abonamente la peluze) nu este o surpriză totală şi ne arată un lucru extrem de interesant. Mincinosul şi lăudărosul Gigi Becali, cel care face transferuri de 30 de milioane de euro, cel care cumpăra avion (pe care-l pictează pe Sfântul Gheorghe) sau face stadion de 45.000 de locuri, total acoperit – ei bine, acest om este foarte parolist când vine vorba de propriile-i războaie. Ne-a promis că nu va scoate abonamente la peluze şi deocamdată se ţine de cuvânt. În ritmul acesta, nu aş fi foarte surprins nici dacă înaintea vreunui meci mai «de duzină», am audia un Te Deum «de probă», să vadă Întâistătătorul Stelei cum reacţionează enoriaşii veniţi la stadion", se arată într-un articol de pe site-ul suporterilor fcsteaua.ro.

Autorul materialului consideră că preşedintele Valeriu Argăseală şi ceilalţi membri din conducerea clubului nu au niciun cuvânt în faţa lui Gigi Becali. "Nu pot trece peste faptul că victime colaterale în acest război sunt, în primă fază, Valeriu Argăseală şi restul celor din conducerea Stelei, care ne demonstrează că nu au foarte multe de spus în faţa lui Becali. Vorbele spuse la întâlnirea cu suporterii rămân exact ceea ce sunt: vorbe şi nimic mai mult. Ele îl discreditează foarte tare pe domnul Argăseală, dar cine mai are nevoie de autoritate într-un club care oricum trăieşte în umbra falnicului Războinic? «Clubul sunt Eu» pare să fie deviza sub care clubul Steaua îşi duce zilele", a completat suporterul stelist.

Acesta a menţionat că Becali nu încearcă o împăcare cu suporterii, iar eventualele acţiuni de protest ale acestora ar putea afecta rezultatele echipei antrenate de Gheorghe Hagi: "Acum însă, în loc să ne vedem de Hagi şi de jucătorii Stelei, conducerea ne împinge să continuăm un război din care nimeni nu are de câştigat. Suporterii vor continua protestele, cu orice preţ, Conducătorul se va inflama şi mai tare, presa va specula momentul şi va pune gaz pe foc. De aici, se va intra într-un cerc vicios care este posibil să se finalizeze cu decizii chiar mai dure decât cea cu abonamentele. Suporterii vor fi nevoiţi să îşi cumpere bilet la fiecare meci, vor plăti un preţ mai mare şi vor depune un efort în plus, doar pentru ca «finanţatorul» să-şi satisfacă orgoliul. În stilul în care debutează, sezonul acesta se anunţă unul greu. Pentru toţi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici