Becali: Dorinel Munteanu va avea salariu anual de 180.000 de euro

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, sâmbătă noapte, la o emisiune televizată, că noul antrenor Dorinel Munteanu va avea un salariu anual de 180.000 de euro.

13 afișări
Imaginea articolului Becali: Dorinel Munteanu va avea salariu anual de 180.000 de euro

Becali: Dorinel Munteanu va avea salariu anual de 180.000 de euro (Imagine: Mediafax Foto)

"I-am spus lui Dorinel că la Steaua cine are performanţă rămâne, cine nu, pleacă. Am fost de acord să îi dau 200.000 clauza aia de reziliere, dacă îl dau afară din cauză că nu face performanţă. Are salariu 180.000 pe an, 15.000 pe lună", a spus Becali.

Gigi Becali a afirmat că a mai rămas ca Dorinel Munteanu să semneze contractul. "Dacă un om bagă bani, nimeni nu poate să treacă peste investitor, ce clauză? Pe hârtie am scris obligaţiile şi drepturile, Dorinel nu are nicio obligaţie, numai drepturi. Dacă îl dau afară, ia 200.000, deci şi la contraperformanţă ia bani. Atunci cum să ai pretenţii ca patronul să nu spună nimic? Când vor fi probleme, mă voi băga întotdeauna. Nu i-am pus condiţii, nu mi-a pus condiţii, e un contract normal, fără prea mari clauze, în afară de aceea de desfacere unilaterală, de 200.000. A cerut să aibă hotărârile cu echipa, adică dacă penalizează un jucător să nu mă bag şi asta m-a bucurat. Lăcătuş m-a chemat de două ori că erau nişte probleme de indisciplină, i-am spus că asta trebuia să rezolve el. Chiar îmi doream un asemenea antrenor să facă la echipă numai el. Dorinel nu putea să-mi impună clauze. Şi apoi, n-am antrenor secund? Cel mai frumos ar fi să fie Pedrazzini antrenor, să îi trimit pe hârtie echipa, ca Paszkany, dar nu ştiu dacă face performanţă. Mă duceam şi eu la antrenamente, mă distram", a comentat el.

Antrenorul Dorinel Munteanu va susţine duminică, de la ora 13.00, o conferinţă de presă la stadionul Ion Moina din Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici