Becali după tragerea la sorţi: Sunt foarte mulţumit, practic suntem în grupe

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, la Sport.ro, după tragerea la sorţi, că formaţia sa este practic în grupe, pentru că şi BATE Borisov din Belarus şi FH Hafnarfjordur din Islanda sunt două echipe de bătut.

1 afișare
Imaginea articolului Becali după tragerea la sorţi: Sunt foarte mulţumit, practic suntem în grupe

Becali după tragerea la sorţi: Sunt foarte mulţumit, practic suntem în grupe

"Sunt foarte mulţumit. Nu e nicio problemă, sunt două echipe de eliminat. Suntem practic în grupe, n-am nicio emoţie în privinţa calificării. Obiectivul e ieşirea din grupe, depinde însă cu ce echipe vom cădea", a spus Becali.

Dacă va trece de Zaglebie Lubin în turul doi preliminar al Ligii Campionilor (1-0 în tur pentru "roş-albaştri"), Steaua Bucureşti va întâlni în turul trei preliminar învingătoarea din dubla FH Hafnarfjordur - BATE Borisov, s-a stabilit, vineri, la tragerea la sorţi de la Nyon. Meciurile din această fază a competiţiei se vor disputa la 14/15 şi 28/29 august, primul meci Steaua urmând să-l dispute în deplasare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici