Becali: Goian o să plece la Dinamo Kiev (Video)

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat că transferul fundaşului Dorin Goian la echipa Dinamo Kiev este aproape rezolvat, la fel ca şi cel al lui Ionuţ Rada la Murcia, care va plăti pentru apărător un milion de euro plus Abel Gomes.

14 afișări
Imaginea articolului Becali: Goian o să plece la Dinamo Kiev (Video)

Dorin Goian (Imagine: Mediafax Foto)

"Goian o să plece la Dinamo Kiev. O să ştiţi mai multe atunci când va pleca, dar sigur o să plece. Rada e aproape rezolvat la Murcia, aşa cum e şi Goian. Dacă pleacă Rada, vine Abel Gomes. Contractul aşa e, un milion plus Gomes pentru Rada", a spus Becali.

Finanţatorul grupării "roş-albastre" a precizat că nu mai vrea să se ocupe de transferurile fotbaliştilor străini doriţi de Steaua. "Eu nu mai studiez jucători străini. Când vine Kapetanos, o să îl vedem aici. Doar pe Arthuro l-am urmărit pe o casetă şi mi-a plăcut cât de cât. Nu mai stau eu să studiez casete cu jucători străini, eu vreau să văd jucătorii români pe care să-i implementez în echipă", a adăugat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici