Becali îi răspunde lui Hagi: “Dacă eu am turnat la securitate, mă spânzur!”

“O singură notă, o singură semnătură şi mă duc şi să mă spânzur sau mă ascund in munţi", a declarat Gigi Becali pentru Gândul, după ce presa a preluat o săgeată trimisă de Gheorghe Hagi către patronul Stelei.

34 afișări
Imaginea articolului Becali îi răspunde lui Hagi: “Dacă eu am turnat la securitate, mă spânzur!”

Becali îi răspunde lui Hagi: “dacă eu am turnat la securitate, mă spânzur!” (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Ăia la care turna el, la care scria note, au zis spune de Becali. El încă mai ţine legătura cu oamenii ăia. Că nu îl ducea mintea să facă el aşa ceva. Cineva ţine legătura cu el. Sunt persoane influente, că nu oricine avea legătură cu el. Eu la CNSAS nu figurez cu nicio colaborare la niciun serviciu. Nici la SRI, nici la SIE”, a explicat finanţatorul Stelei.

Citeşte mai multe despre declaraţiile lui Gigi Becali pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici