Becali: Îl iau pe Alex Piţurcă din iarnă pentru că i-am promis

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că îl va transfera din iarnă pe jucătorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Alexandru Piţurcă, după ce fiul selecţionerului Victor Piţurcă i-a spus că este mai bun decât toţi atacanţii pe care îi are în lot echipa din Bulevardul Ghencea.

103 afișări
Imaginea articolului Becali: Îl iau pe Alex Piţurcă din iarnă pentru că i-am promis

Becali: Îl iau pe Alex Piţurcă din iarnă pentru că i-am promis (Imagine: Mediafax Foto)

"Piţi (n.r. - selecţionerul Victor Piţurcă) mi-a spus că tot îl întreabă Alex dacă l-am văzut eu. Am vorbit la telefon cu el. «Bă Alex, eşti prost? Tu faci faţă la Steaua?». El a zis că e mai bun decât toţi ăia. În iarnă vine la Steaua. Îl vede Dorinel Munteanu. E şi prieten cu tatăl lui. Dar în fotbal nu merge pe din astea. I-am zis că poate rămâne pe bancă. Îl iau că i-am promis. Dar Dorinel va decide dacă joacă. Dorinel hotăreşte dacă marfa e bună", a spus Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici